28 94 68 00
info@makeitcount.dk

Ti Stærke Tips Til Meget Bedre Sikkerhed På Din WordPress Hjemmeside

Ti Stærke Sikkerheds Tips Til Din WordPress Hjemmeside

Forbrydere og kriminelle indtager i større og større grad nettet. De pådrager sig lykkeligvis det vi i fagsprog kalder kompensativ karma – dvs. det du gør mod andre vender tilbage til dig selv på et senere tidspunkt, eller man kan sige at de ved at skabe unødig lidelse for andre samtidig skaber en fremtidig lektie for sig selv – så de kan mærke på egen krop hvad de har gang i.

Desværre har karma en lang turn around tid og i mellemtiden sidder vi og rydder op efter folk der styret af egen grådighed er helt ligeglade med at de faktisk pådrager andre mennesker en unødvendig udgift og spilder vores allesammens tid.

Så for at forhindre scammere i at udsætte andre for unødvendige problemer og for at få dem til at opgive deres forehavende og forhåbentlig få dem til at indse at Rigtige Mænd TJENER deres egne penge, har vi lavet denne lille ebog om sikkerhed på din WordPress hjemmeside, som kan beskytte dig og din side mod at blive misbrugt af hackere med underudviklet moral.

Download den og tag så mange af forholdsreglerne i brug som du kan og lad os sammen tage kampen op mod disse uvidende mennesker, så vi kan gøre det så dyrt og besværligt at hacke at de giver op på forhånd!