28 94 68 00
info@makeitcount.dk

Light Ads i stedet for Google Ads

LightAds Annoncer

Ja, så rendte vi jo lige ind i Mikael!

En gammel rotte i WordPress branchen! Og derudover har han nogle sunde holistiske holdninger både til hvordan verden egentlig kunne være skruet bedre sammen, men også til hvordan man får en funktionel hjemmeside ud i den enorme web høstak af hjemmesider der er der ude.

Mikael har lavet hjemmesider i flere hundrede år og er meget erfaren i WordPress og endnu mere erfaren i WooCommerce! Faktisk er han på grund af sit udmærkede engelsk kendskab chefoversætter på den danske version af WooCommerce!

Mikaels egen hjemmeside er her: KoesterAndersen.dk

Vi besluttede os for at lave to projekter. Det gjorde vi på basis af at Google Ads er blevet for dyrt for små selvstændige behandlere fordi de bedste placeringer altid vindes af dem der har flest penge. Og det har nystartede behandlere næsten aldrig.

Det ene projekt er Livsbehandlere.dk hvor behandlere til meget billigere priser end på Google Ads, kan komme i forbindelse med nye klienter der leder efter en dygtig behandler.

Det andet projekt er LightAds, der bliver et netværk af blogs der gerne vil køre annoncer på samme måde som Google AdSense gør det. I dag er helt umuligt at tjene bare nogle få lommepenge på AdSense. Hvis du har en blog med 30.000 besøgende om dagen kan du tjene 8-9.000 om måneden – men hvem har lige sådan en blog?

Den sidste ide er opstået ud fra affiliate tanken hvor man har en blog hvorfra man sælger et produkt der markedsføres via AdSense. Indtil for fem år siden kunne det faktisk betale sig, men fidusen er at man I AdSense kan se hvor ens display annoncer bliver vist og hvis man henvender sig direkte til ejeren af den blog kan man ofte ret nemt lave en deal til en MEGET lavere pris hvor bloggen oven i købet også tjener mere!

På den måde er mellemmanden Google ellimineret og eftersom de æder 90% af beløbet der bliver brugt på annoncering gennem dem, er der pludselig mange penge til over til annoncøren og til blog ejeren!

På den måde vil vi lave et annonce netværk i den lave ende af prisskalaen for de som ikke har muligheden for at bruge Google Ads fordi det er blevet for dyrt.

Er du interesseret i at annoncere efter kunder på denne måde eller har du en blog der gerne måtte tjene lidt mere end du kan på Google Ads, så kontakt os!