28 94 68 00
info@makeitcount.dk

Hastighedsoptimering

Er din hjemmeside for langsom?

Jo hurtigere din hjemmeside er, jo bedre placeringer får du i Google!

Google lægger MEGET STOR vægt på at dine besøgende får så god en oplevelse som muligt! Det betyder at din hjemmeside:

  • Skal være lynhurtig!
  • Skal holde hvad den lover!
  • Skal tryllebinde dine gæster!

Din side skal være LYNHURTIG! Ingen gider sidde og vente på at din hjemmeside skal loade! Hvis det tager mere end 3 sekunder, går kunden videre til den næste hjemmeside. Zap kulturen – du ved! Og du har mistet en potentiel kunde fordi din hjemmeside var for langsom. 75% af alle hjemmesider bruger mere end tre sekunder på at vise sig.

Der er RIGTIG mange ting vi kan gøre for at få din hjemmeside til at springe lige op i hovedet på folk. Billeder kan optimeres uden at miste kvalitet. Måske du skal have et nyt og hurtigere web hotel. Måske er din hjemmeside for tung. Vi KAN fikse den! Det har vi gjort med hundredevis af hjemmesider før din. Vi gør det gerne igen!

Din side skal holde det den lover! Det vil sige, at det din potentielle kunde har søgt på vhja. Google, skal han have svar på. Google søger hjemmesider frem til dine kunder og Google ved hvad der står på din hjemmeside. Google ved også hvor længe dine besøgende bliver på din side. Og så vurderer de om kunden fik svar på sit spørgsmål. Hvis Google mener kunden er tilfreds, sender de flere kunder. Hvis de tror kunden ikke fik svar, sender de ham videre til en ny side OG de stopper stille og roligt med at sende dig flere kunder!

Din hjemmeside skal fortrylle dine kunder. Først får de et hurtigt svar på det de eftersøgte og derefter læser de dine velskrevne tekster der efterlader dem med en følelse af, at her kan de få det de har brug for! De kan li’ det de læser! De føler sig hjulpet eller underholdt.

Derfor ringer de hurtige til dig med det samme. De knap så hurtige afleverer deres mailadresse og telefonnummer så du kan ringe tilbage.

 

OK – her kommer praleafdelingen!!! MEN der er altså intet der gør en hastighedsnørd mere glad end at ramme BULLS EYE! Og det har vi gjort mange gange nu.

loadhastighedLoadtidLangsom HjemmesideSpeed Load

 

Og nu er det din tur til at signe up eller ringe til os: 28 94 68 00