28 94 68 00
info@makeitcount.dk

Om Make It Count

Make It Count er 80% virtuelt og ejet af David Fønsbo. Alle priser er ex. moms, inkl. børnebidrag, gammel skat og fedtafgifter.

Vi forfølger en vision om en verden hvor alle mennesker har økonomisk og følelsesmæssig frihed til at leve livet 100%. Denne kreative arbejdsplads ligger i udkanten af Aarhus tæt ved sø, skov og Rema 1000.

Vi bestræber os på at alle samarbejdspartnere får mulighed for at arbejde i deres egen kreative geni zone, hvilket betyder at de selv har ansvar for det område hvor de føler og mener de kan gøre den største forskel i verden. 

Vi er bitvendere helt ned i detaljer som de færreste forstår. Vi træner vores nærvær dagligt og forsøger at være bedre mennesker i dag end vi var i går. Vi lærer og vi underviser. Vi vælter nye mure hver dag.

Omsorg for andre er den mest kraftfulde marketingstrategi der findes. Næst efter frygt. Men marketing der spiller på frygt er ikke god etik her i huset. Vi er alt for filantropiske og roder os alt for tit ud i pengeløse projekter. Men der skal altid være plads til non-profit projekter her i butikken. Forretningsmodellen skal være en lille smule socialt ansvarlig.

Vi værdsætter massiv kreativitet, drive, helhedstænkning, sans for detaljer, hjerte, fokus, åbenhed, ærlighed, Cola og Marabou. Der arbejdes efter sunde principper og værdier: Fornuft, rimelighed, retfærd, ret handlen og et par enkelte globale principper: Helhed og balance. 

Vores hellige mission er at hjælpe verden med at sparke numse og have det sjovt samtidig!

Gode kunder er ikke nødvendigvis dem der køber meget! Værdierne i Make It Count er ikke en stor bunke penge, men gode produkter, et godt omdømme og de sejeste, sjoveste og mest ærlige samarbejdspartnere der findes!