28 94 68 00
info@makeitcount.dk

Online Konsultation for psykologer og behandlere

Online Coaching

Ja, jeg indrømmer at jeg tog fejl! Jeg troede ikke på at online konsultationer var lige så effektive som normale gammeldags personlige møder!

Men jeg må bøje mig for overmagten fordi jeg kan se på alle mine behandlervenners resultater, at Online Konsultationer faktisk ER effektive!

Jeg er selv terapeut og har holdt mandekurser i det virkelige liv og foranlediget af Coronakrisen er nogle af mine venner nu gået i gang med at samle mænd til online gruppeforløb og efter selv at have deltaget, må jeg blot gentage: Jeg tog fejl! Online konsultationer og møder virker! Og de virker godt!

Faktisk er jeg ret overrasket over hvor mange områder det rent faktisk kan bruges på.

Anna-Marie Glavind som i øvrigt er firmaets ældste kunde, beder forældre sende hende en video hvor de optager sig selv med deres barn i nogle minutter omkring en situation der ikke virker. Kolik, ammeproblemer osv. og hun er så bragende dygtig at hun ud fra en lille video kan se hvad der går galt.

Tandlæger er begyndt at tilbyde online tand undersøgelser. Endnu kan de ikke bore og lappe huller online, men hvem ved hvad fremtiden bringer. Diagnoser kan de i hvert fald stille.

Psykologer, behandlere og coaches laver online konsultationer og online terapi som aldrig før og de kan faktisk bore! Ikke i tænderne, men i dit ego!

Skoler er begyndt at lave hjemmeundervisning og selv læger er begyndt at lave online læge konsultationer.

De kalder det Internet terapi og Skype terapi – selv om de ikke bruger Skype.

Og det er jo i virkeligheden meget nemmere at ordne det hjemmefra i stedet for at skulle køre mange kilometer og lede efter parkeringspladser i en halv time inde i Aarhus midtby og komme fem minutter for sent til aftalen, gå over P-tiden og og få en klækkelig parkerings afgift.

Der selvfølgelig nogle udfordringer ved Online Konsultationer fordi forsvarets efterretningstjeneste må jo ikke kunne lytte med og EU har en lang række krav om Databehandleraftaler, GDPR og sikkerhed som vi alle skal leve op til.

Har du brug for at vide mere om hvordan du får sat en Online løsning op der overholder gældende love og standarder skal du såmænd bare ringe til os. Vi ved det nemlig og vi deler rundhåndet ud af vores viden!

David: 28 94 68 00