28 94 68 00

Søgemaskineoptimering

Optimering af din hjemmeside har større betydning end de fleste forestiller sig.

 

Her i butikken taler vi om flere forskellige former for optimering:

Make It Count SEO1. Hastighedsoptimering.

Det er ret vigtigt at din hjemmeside er hurtigt fremme på brugerens skærm. Hvis det går for langsomt går kunden videre i sin søgning og du mister en potentiel kunde. De ‘officielle’ tal er, at på en computer skal din hjemmeside loade på max. 2 sekunder og på en telefon max. 3. De fleste hjemmesider i dag kan ikke være med på de hastigheder!

Vi kan meget ofte komme endnu længere ned, hvilket sikrer at du får bedre placeringer i Google og alle de andre søgemaskiner.

 

Make It Count SEO2. Sikkerhedsoptimering.

Der er hakere på nettet der vil inficere din side for at udnytte den til, at sende hundredetusindvis af spammails ud. Mange af angrebene mislykkes og lægger siden ned i forsøget på at placere malware på den. Der er et ocean af sikringsmuligheder og vi sikrer at din hjemmeside er optimalt optimeret! Vi opruster din side med krudt, kugler og armor så den kan mådstå angreb. Et hackerangreb der bruger din side til at sende spammails ud – hvilket er ekstremt populært blandt hackere, kan få Google til at nedrangere din side så du mister trafik og penge.

 

Make It Count SEO3. Trafikoptimering.

I den sidste ende er trafikken på din hjemmeside det du skal leve af. Selvom al denne optimering er nødvendig, kan den ikke længere skabe trafik nok. Der er simpelthen for mange der optimerer! Derfor skal vi finde trafik på andre måder. Social mediaposting, blogposting, Google Ads eller Facebook Annoncer.

 

 

Make It Count SEO4. Autoritetsoptimering.

Andre sider der linker til (peger på) din side gør din side mere interessant i Googles øjne. Backlinks er en dyr affære og det er strengt taget ikke tilladt at købe dem! Google kan dog ikke skelne mellem naturlige og konstruerede links og hovedreglen her er: Giv os i dag vort daglige backlink. De bedste links er fra sider/artikler der er relevante i forthold til indholdet på din side, og som selv har en høj autoritet.

 

 

Make It Count SEO5. Teknisk optimering.

Der må der selvfølgelig ikke være tekniske fejl på siden. Heller skjulte fejl dybt nede i systemet, der måske gør at Google får hikke. Der skal være flow i hele strukturen. F.eks har vi haft sider til reparation som var sat til NOINDEX! Dvs. at Google lige springer siden over og du forsvinder helt fra søgeresultaterne.

 

 

Make It Count SEO

6. Salgsoptimering.

Der vil være et eneste sted på din side, hvor alle dine potentielle kunder skal ledes hen. Det kan være din shop eller din sign up box eller måske vil du have kunderne til at ringe. Din side skal optimeres så kunden let og smertefrit finder tegnebogen frem.