28 94 68 00
info@makeitcount.dk

Søgemaskineoptimering

Optimering af din hjemmeside har større betydning end de fleste går rundt og forestiller sig. Her i butikken taler vi om flere forskellige former for optimering:

1. Hastighedsoptimering.

Det er ret vigtigt at din hjemmeside er hurtigt fremme på brugerens skærm. Hvis det går for langsomt går kunden videre i sin søgning og du mister en potentiel kunde. De ‘officielle’ tal er at på en computer skal din hjemmeside loade på max. 2 sekunder og på en telefon max. 3. De fleste hjemmesider i dag kan ikke være med på de hastigheder!

Vi kan meget ofte komme endnu længere ned, hvilket sikrer at du får bedre placeringer i Google og alle de andre søgemaskiner.

 

2. Sikkerhedsoptimering.

Der er hakere på nettet der vil inficere din side for at udnytte den til at sende spammails ud i tusindvis. Mange af angrebene mislykkes, men ødelægger siden i forsøget på at placere malware på den. Der er et ocean af sikringsmuligheder og vi sikrer at din hjemmeside er optimalt optimeret!

 

3. Backlinks.

Andre sider der linker til (peger på) din side gør din side mere interessant i Googles øjne. Backlinks er en dyr affære og er strengt taget ikke tilladt! Google kan dog ikke skelne mellem naturlige og konstruerede links og hovedreglen her er: Giv os i dag vort daglige backlink. De bedste links er fra sider der er relevante i forthold til indholdet på din side.

 

4. Trafik.

I den sidste ende er trafikken på din hjemmeside det du skal leve af. Selvom al denne optimering er nødvendig, kan den ikke længere skabe trafik nok. Der er simpelthen for mange der optimerer! Derfor skal vi finde trafik på andre måder. Social mediaposting, blogposting, Google Ads eller Facebook Annoncer.

 

Call Now Button