28 94 68 00
info@makeitcount.dk

Tyve Start Tips til Din WordPress Side

20 Start Tips til din WordPress Hjemmeside

Når du skal i gang med at lave din hjemmeside er der omkring overvejende sandsynlighed for at WordPress er den rigtige løsning for dig.

WordPress i sig selv er gratis og 90% af den ekstra funktionalitet du leder efter, kan du få ved at bruge gratis plugins (udvidelser). Hvis du så oven i købet bruger et par dage på at sætte dig ind i WordPress, kan du få dig en hjemmeside der er så gratis at det kun er hostingen og domæne navnet du betaler for!

WordPress er perfekt til langt de fleste små og mellemstore virksomheder og der findes også ret store virksomheder der bruger WordPress. WordPress er perfekt til iværksætteren!

Vi har installeret WordPress så mange gange at vi ikke har tal på det. Men det har klædt os på til at lave denne lille ebog med tyve start tips til din WordPress hjemmeside, der viser dig hvordan du installerer WordPress og hvilke plugins du bør installere fra starten. Der er også masser af tips til hvor du kan finde temaer (designs) til din nye hjemmeside, plus et par ord om hostingfirmaer.

Få ebogen tilsendt her: